Napisano 22 Wrzesień 200717 l Hej - chce wykupic rapida, załozyłem konto na paypal.com, próbuje dodac karte (visa, spółdzielczy bank), podaje date, numer etc i dostaje komunikat ze nie dopuszczono do dodania karty i zebym to zweryfikował z wystawca (karty). A jak daje żeby sobie dodac kase na konto paypala to dostaje Aktualnie PayPal nie oferuje możliwości dodawania środków z rachunku bankowego. No to ja nie wiem jak to działa.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Coś mi się wydaje że paypal honoruje tylko karty mastercard i pochodne :) z Visą kumple mają same problemy A jeśli chodzi i rapida i zależy ci na czasie to polecam aukcje na allegro.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l ja mam vise electron w paypal i tez miałem problemy ale to zakładałem daaawno i nie za bardzo byłem zorientowany, ale teraz wsytko smiga
Napisano 22 Wrzesień 200717 l ze zwykłą visą nie miałem żadnych problemów (kredytową, nie debetową). Z visa electron (tzn. chodzi mi o tą zwykłą, płatniczą) chyba się nie da - jak kiedyś próbowałem, to też mi wywalał błąd, ale możliwe że się da z wirtualną (jak fikołek pisze) - mBank na pewno oferuje coś takiego, nie wiem jak inne.
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Nie możesz dodać do paypala karty płatniczej. Musi być to karta kredytowa. Karty kredytowe maja wypulke numery. Masz wypukla karte?
Napisano 22 Wrzesień 200717 l kupowałem 3 razy rapida visa electron+paypal i nie miąłem zdanych problemów
Napisano 22 Wrzesień 200717 l Mi tam nigdy paypal nie robił problemów. Środków z karty nie dodasz bo polski paypal nie obsługuje jeszcze tej usługi. Ta twoja karta jest aktywowana ? Miałem raz problem z dodaniem świeżej karty ale okazało się, że trzeba ją było najpierw aktywować w banku. U mnie chodzi bez problemów z Visa i AMEX. Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200717 l a to kredytowa/ płatnicza? Wypłukła/ wklęsła. Prosiłeś o internetowe wykorzystanie? ja mam tak samo mam Vise a np za WoW'a zaplacic nie moge przez neta. itp. niewypłukłe płatnicze visy/electron mają problemy z netem