Napisano 25 Wrzesień 200717 l No włacha.. Jakie macie doswiadczenia.. Cena, transfer jaki oferuje, niezawodność, i czy wogóle warto?
Napisano 25 Wrzesień 200717 l ja od roku mam iPlusa, za 60zł masz 1GB z maksymalną prędkością, zależną od warunków i sprzętu, jeśli masz zasięg EDGE to praktycznie sciąganie plików będzie szło w granicach 5kB ~ 20kB/s, zależy od godziny i obciążenia danego BTSa, po przekroczeniu limitu 1GB (jak się korzysta normalnie to starcza na pół miesiąca) masz prędkość sciągania max 4kB/s, wysyłanie masz cały czas do ok 12kB/s, ja zamiast modemu używam nokie 6230 nie miałem większych problemów, wybrałem iPlusa bo u mnie ma najlepszy zasięg, pamiętam że Orange wtedy oferowało 0,5GB za 60zł, a Era tyle samo co iPlus ale po przekroczeniu limitu transfer spadał do 1kB hehe ogólnie polecam http://www.bez-kabli.pl acha czy w ogóle warto, jak nie masz innego wyjścia to tak, na EDGE da się w miare normalnie korzystać, ale jeśli przesiadasz się z stałej 512 to na początku będziesz dużo używał brzydkich słów np. jak Ci się rozłączy przy 99% sciągania pliku, którego nie można kontynuować
Napisano 25 Wrzesień 200717 l mam vodafone czasem mam lepsze transfery ale wlasnie idzie burza i nie wiem czy napisze tego posta do kocna, ogolnie syfex