zer0 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 To mieszkaniówka w Szczecinie. Robiłem tylko wizualizacje, projektu nie dotykałem. Co Wam sie podoba a co powinienem poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertus Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 podoba mi sie choc niebo moim zdaniem zbyt jednolite a ciekawsze uatrakcyjnilo by calosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Cienie to chyba wyblakły ze strachu ;] popraw cienie bo prawie ich nie widać, cały budynek wygląda jak był miniaturką oświetloną softboxem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 renderki spoko -mam wrazenie ze balkony sa ( widac to w wielu przypadkach ) odsuniete od budynku bo przeswituje pod nimi swiatlo ) -na dolnym renderze na pania w srodku wchodzi krzak :) - postaci fajnie dobrane choc czasami dziwnie rozciagniete - drzewa a dokladnie ich rozmycie dziwnie odbieraja na odbior ostrosci ale ogolnie podoba sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 To Sphere v-raya z zaznaczonym 'store with irradiance map' i ustawieniach irradiance map na medium - stad tak rozmyte cienie. Dopiero przy 'very high, cienie ostrzeją. Zależy mi na szybkim renderingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 nie podoba mi się ta łąka-pastwisko na 2 renderze. chodniki za mocno czasem odbijają. na ostatnim trawa i ludziki kiepsko wkomponowana. na 1 renderze pierwszy ludzik z prawej strony to zombie? :) ogólnie jest nieźle ale warto dopracować detale i kompozycje. aha . podoba mi się render budynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi