markus23 Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 na wstep powiem ze z tej strony tutorial nic na ten temat nie mowi a wiec>>> kiedys blokowalem lock zoom pan na match bit map a dzis jak na upartego nie moge dojsc jak zablokowac blueprint autka na plainnie tak aby niemusiec co chwila w razie nuiemca niczego poprawiac a wiec jak 4 plany mam co zrobic by podczas ruszania modelu autka one staly nie ruchomo. za szybka odpowiedz wielkie dzieki. elo.
zgred Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 prawym properies --> freeze gdzies tam jest zaloz se jeden watek i sie pytaj
markus23 Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Napisano 29 Wrzesień 2007 ale po tym freeze znika mapa na princie ziom a jak wiesz to po to print w modelowaniu jestes pewien.
zgred Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 masz opcje "show freezes in gray" nauczyc sie czytac i nie zasmiecaj juz forum
natas Napisano 4 Lipiec 2010 Napisano 4 Lipiec 2010 Nie chcę zaśmiecać forum więc zapytam tutaj walczę z opcją freeze gdy włanczam F3 by mieć przezroczystą siatkę to plane z blueprintem też robi się przezroczyste zmieniałem próbowałem z opcją show freezes in gray ale to nie daje mi efektu chociaż wydaje mi się ,że robię identycznie jak tutorialu ...acha chodzi o 3ds Max 2010 .
Rekomendowane odpowiedzi