Gość ChrisToph Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Pierwszy taki mały pseudo koncepcik. Przedstawia on jedną z bram do podziemnej sieci korytarzy i tuneli pod znisczonym i już dawno opuszczonym Wrocławiem.
QbisieQ Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Całkiem, całkiem ale moim zdaniem za pusta ta scena będzie. Coś bym dodał :)
miriam Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Witam w Eliminatorze Powodzenia w rozgrywce ;). //Pozdr
Gość ChrisToph Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 A oto lokomotywa pociągu :) Poduszkowiec napędzany parą. By po pustyni jechało się lepiej :D
bojar Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 Witam widze że los chciał żebym się tu dostał :) Czuje się zaszczycony tym faktem i mam nadzieje że się do czegoś wam przydam :) Służe osobą i mym nieudolnym talentem :) Pozdrawiam
bojar Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 Co do lokomotywy zbyt bajkowa jakas taka lajtowa o gólnie jestem za zrobieniej cięzkiej industrialnej sceny moża by ja było przejaskrawić ale żeby był ciężka jak cholera żeby z ekranu az wylewał się metal druty pomyśle coś nad tym
biszkopte Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 JEA... 30dni..czas tez cos wrzucic:D:D:D co do lokomotywy to faktrycznie rurki itd by sie przydaly ...no i gdzie weglarka;P ciufcia bez weglarki to jak garnek bez ucha:D:D powodzenia!:D
Rekomendowane odpowiedzi