lork Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Zainstalowałem na moim komputerze V-ray 1.5 R3 dla 3d studio max x86. Niestety nie wiem jak go włączyć. Probowałem plik o nazwie V-ray DR spawner. Dysk zaczyna pracować a następnie na ułamek sekundy włącza sie 3ds a potem znika. I tak bez końca. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 A wiesz co to vray ? Bo z tego co piszesz jak go probojesz włączyć, to chyba nie za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 A oryginał masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lork Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Jestem początkujący i bardzo chciałbym sie dowiedzieć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lork Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Triala mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Znaczy się sciągneles triala programu o ktorym nawet nie wiesz czym jest? Polecam w takim razie zacząć od: http://www.spot3d.com/vray/help/150R1/ powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lork Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Ok poczytam i zobaczę co z tego wyjdzie. Dzięki za pomoc w ekspresowym tempie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi