Mr Pank Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 "Generał uważnie przyglądał się bestii oraz czytał opis działania wielkiej macki, wyobrażając sobie w jaki sposób poluje na swoje ofiary Po zlokalizowaniu swojej przynęty Dreamcatcher,nie przebierał w środkach od razu działał, analizował odległość i wypuszczał nafaszerowaną igłami mackę. W igłach znajdował się narkotyk, który po wstrzyknięciu w człowieka wprowadzała go w stan letargu i nieskończonej błogości. Ofiara oddawała się temu stanu i nie próbowała walczyć ani uciec. A Dreamcatcher robił swoje, wbijając igły w korę mózgową i wysysając wszelkie informacje, po czym ścinał swoją ofiarę i oddalał się na dalsze łowy." poprzedni szkic http://img47.imageshack.us/img47/9200/cc48dreamcatchermrpankaj5.jpg pozd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Share Napisano 3 Październik 2007 Interesująco się zapowiada. Twój styl trochę mi przypomina styl Todd'a McFarlane'a (to jest in plus ;) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 8 Październik 2007 Autor Share Napisano 8 Październik 2007 aspenboy- Dzięki stary Niestety bez koloru,bo myszką idzie sie zachlastać wydaje mi się że to wszystko opis później wrzucę W powiększeniu http://img511.imageshack.us/img511/7084/cc48mrpank3detalfinishbhh5.jpg .,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 miniatura na dole w akcji jest fantastyczna :] będzie jakiś kolor, podkład czy cuś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Bez koloru,tylko kreska Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalik Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 dla mnie kreska rewelka, mega reka, szkoda ze na tym koniec, pomysl i wykonanie naprawde super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi