tymko Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 świetny obraz, cieszy mnie że nie tylko pokazuje się tu CG ale także dobre obrazy.
Łukasz Misztela Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 hey:) fajne fajne, a czy modelka to nie kobietka z Łódzkiego ASP
mallow Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 dzięki za komentarze :) @Łukasz: już na gg pisałem co prawda. Tak to pani Stenia, znana łódzka modelka. A obrazek to właśnie poza z pracowni.
Mr Pank Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Klasyka zawsze w cenie,dobrze ci twarz wyszła ale stopy to ma hobbitowe pozdr...
aspenboy Napisano 2 Październik 2007 Napisano 2 Październik 2007 Super, ile czasu zajęło? Trochę kompozycja ciasna - przydałoby się nieco oddechu, od góry przynajmniej. Ale poza tym nieźle zrobione.
mallow Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Tak, stopy zbyt masywne wyszły, nie jestem też zadowolony do końca z krzesła. Tzn miało być tak, że tylko twarz dopracowana, żeby nie było przegadane, ale szkoda że nie wyszły trochę lżejsze pociągnięcia pędzla w innych fragmentach. Ale trudno już, uczę się dopiero i następnym razem pewnie będzie lepiej. A czas... Hmm, nie mierzyłem dokładnie hehe, ale pewnie by się uzbierało 6-8 godzin. Z tego co pamiętam malowałem 2 czy 3 zajęcia, ale nie całe no i co 45 minut przerwa. Swoją drogą to zabawne, że zawsze się ktoś o czas spyta ;) Czy to ważne?
aspenboy Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 Czy ja wiem czy ważne... właściwie nie najistotniejsze, ale jakoś tak przy pracach studyjnych często się takie pytanie nasuwa :)
Rekomendowane odpowiedzi