Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy wie moeze z kad sciagnac spolszczenie do tejrze gry??:)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepszy sposób to kupić pałną wersję w sklepie:) (tak jak ja:]).

Wątpie żeby cos takiego jak spolszczenie istniało.

Napisano

Kłobuc - jeżeli nie masz grupki zaufanych ludzi (np. z sesji RPG) to nawet nie próbuj.

Prawda jest taka, że multi w NWN jest piękny ale TYLKO wtedy gdy znajdziesz należytych graczy - gdy dołączasz się od tak lub zbierasz losowe postacie to z ładnego scenariusza wychodzi KOMEDIA i się tylko zniechęcisz.

Napisano
  • Autor

Tak ale nie mam az yle kasy..

musze poczekac az stanieje:(

A moze mimo wszsytko jest jakies spolszczenie do niej...

no nie chodzi mi o to aby to co gadaj gostki tez bylo popolsku tylko sam tekst...

ktos ma wessje PL??

moze teksty sa zapisane w jakims pliku/plikach.

Napisano

Christian Noir Stein twoje słowa to święta racja :(, mam kilku kumpli rpgowców ale dogadać konkretny termin dogodny dla wszystkich to trudna sprawa, szczególnie, że nie wszyscy mają NWN :(, no cóż na razie nadal rządzą dla mnie rpg \"na żywca\" :D nie ma to jak dźwięk rzucanych kości i liczenie na to, że nadlatująca strzała nie trafi ci między gały :D

Napisano

chópoie z tym spolszczeniem to myki niezłe :)

ściągasz z cdprojektu rescure cośtam (koło 50 mega)

tam masz plik z dialogami który podmieniasz potem kilka plików i czcionkami żeby bieby$%^o takich znaczków

i miłej zabawy

ps. ktoś miże mieć oryginała po angielsku

Napisano

Proponuje wam pograć w moduł \"Land of Nordock\". Mnie tak wciąga, ze po miesiącu gry musze odinstalowac nwn żeby nie popaść w nałóg.(pierwszy raz mi się zdarzyło żebym siedział 2 dni pod rząd do 4 w nocy).

Najlepiej grać na serwerze Gry-online. Tam jest kilku MG i gra się świetnie:D. Jedyna wada to to że strasznie wciąga:/.

Nie pamiętam adresu, ale jak ktos bedzie zainteresowany to poszukam.

P.S. to nie jest serwer dla ludzi, którzy chcą nabijać XP(expirience a nie windows:P). Głównym jego założeniem jest wczucie się w postać. Inaczej MG każe gracza zabierając mu xp.(nie można np. używać emiotikonek, czy skrutów typu LOL, Ok....)

No to się rozpisałem:D Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

A co do tego pliku to nie moge go znalezc.

W patcach znalazlem spolszce nie ale od wersji 1.26 a ja mam czy 1.10 szukalem po stronkach patc z wersji 1.0 do 2.6 ale nie znalazlem:(:[

moze pomozecie bede wdzieczny. No chyba ze zadziala ten patc na wesji 1.1 :/

PS. A tego pliku 50 MB nie znalazlem:(