Napisano 18 Grudzień 200321 l Witam! Z powodu pewnych problemów zaistaniałych na forum... poprzedni topic został zamknięty... [...] Kolejny upload... myślę że znacznie różniący się od poprzednich... [moze nawet lepiej wyglada... ;/] ...czekam na wasze komentarze i sugestie pozdroo
Napisano 18 Grudzień 200321 l Hi, Z każdym modelem jesteś lepszy i to niezaprzeczalnie. Ciekawsze ujęcia i coraz lepsze czucie siatki. Ok, ale teraz uwagi: ?Maska? twarzy strasznie odcina się od czaszki, prawie jakby spływała. Spory wpływ ma tutaj kończący się w tym miejscu detal. Uszko całkiem niezłe z boku ale patrząc od przodu jest to sporo jeszcze nieporozumienie. Oczka... zdecydowanie za mało jeszcze zwracasz na nie uwagi, a tak wiele przekazują... Wykorzystaj to! Szyja jak rozumiem jest super wczesna, odtwórz mięśnie, czy może raczej zwisy skórne po nich w tym przypadku I od razu super ciekawie będzie się prezentować. Podbródek z boku jakoś mnie nie przekonuje zupełnie, ludzie nie mają zwisów kostnych, musisz inaczej nachylać elementy szczęki z boku. Oczywiście jak zawsze dużo za mały tył czaszki... I wygląda to z lekkiego kąta z boku komicznie troszkę, gubią się proporcje od ucha do tyłu czaszki. Ogólnie jest dobrze, powodzenia przy dalszych pracach!
Napisano 18 Grudzień 200321 l .... dobrze powiedziane... to ja dodam tylko, ze mnie szczegolnie razi, poza wymienionymi wyzej uszami czy sama forma czaszki, nos i jeszcze raz nos... zwroc uwage ze prezentowany przez Ciebie na zdjeciu mezczyzna ma szeroka kosc nosowa, czesc dolna od chrzastki nosowej z nozdrzami mocno rozbudowana sprawiajaca wrazenie opuchnietej i w sposob specyficzny zagieta ku dolowi... hah tyle a sam obiekt ciekawy malo wdzieczny acz ciekawy :D Baw sie dobrze przy pracy nad nim, pozdrawiam .
Napisano 18 Grudzień 200321 l nie wiem czy pisalem to na starym threadzie, ale mi sie wydaje, ze czolo jest za male... w porownaniu do fotografii. powodzenia w pracy.
Napisano 18 Grudzień 200321 l Originally posted by Ulsia hah tyle a sam obiekt ciekawy malo wdzieczny acz ciekawy :D Mysle ze o wiele bardziej wdzieczny niz kolejny samochod. Oby wiecej takich prac.
Napisano 19 Grudzień 200321 l Autor i siatka... jeżeli widzicie coś co powinienem poprawić, zmienić to piszcie :) thx
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor gładki w jakim sensie!? jeszcze textura dojdzie to troche zmieni...
Napisano 20 Grudzień 200321 l ta dokladnie... zmarszczki zmarszczki i jeszcze raz zmarszczki ;)...ten koles wyglada na...30... a na zdejciu na 60
Napisano 20 Grudzień 200321 l Facet ze zdjęcia ma znacznie głębsze, ostrzejsze, bardziej wyraźne. Twój nie wygląda może na 30 lat ( ;) ), ale na pewno ma zbyt napiętą skórę.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Powiek sa zbyt mocno odsloniete. Zauwaz, ze na zdjeciu ktorego uzywasz takie nie sa.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Wygląda trochę jakby sie dziwił i strasznie na coś gapił ;) Model na razie dobry :)
Napisano 21 Grudzień 200321 l No nareszcie zapre zentowales poziom na jaki cie stac :D haha siedzisz i seidzisz nad tym modelem :D no widac efekty hah . teraz tylko na texturke bo wiem ze to twoja pieta ahillesowa :P no ale to tak jak z modelowaniem .. najdz wlasny styl i metody a wtedy stanie sie to dla ciebie rownie proste :D a wiec powodzenia hah :D
Napisano 21 Grudzień 200321 l Autor z tym słabym punktem to masz racje :( zabrałem sie za texturke... godzinka, dwie... nałożyłem, zobaczyłem... - ...i dałem standardowy materiał ;/