Gex601 Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Mam pytanie robie właśnie nabój i chce dodać teksturę metalu więc włączam Material Editor później daje Standart wybieram Mtl Library i wybieram teksturę Metal ChromeFast (standart) i tam na podglądzie jest połysk tu jest zdjęcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e2cb2be0fe339f9b.html A jak próbuje dodać na nabój to jest szary, a mam zaznaczone Show Map in Viewport. Proszę o pomoc!! Z góry dziękuje!! Pozdrawiam gex601
piksar Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 to bardziej texturing nie modeling btw próbowałeś oświetlić i przerenderować scenę ? to się przydaje
mirach Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 bez świateł nie bedzie żadnego połysku, coś się musi w tym metalu odbijać.
kamil.ochel Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 master edit: może po prostu wciśnij F9 tadzio -> napisałbym skrót gdybym nie miał go zmienionego (aktualnie NumPad0) ;P wiec mi tu nie loluj
tadzio Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 lub wcismac F9 i w tym okienku co sie otworzy patrzec jak sie renderuje:D:D:D:D:D o lol...
Rekomendowane odpowiedzi