Mati-PL Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Witam Mam problem ze stworzeniem w miarę realistycznego bloku kamiennego. Przeczytałem tutorial w help'ie ale nic mi to nie pomogło i teraz niewiem jak taki blok wykonać żeby w ni były wcięcia jakieś wyrwy żeby był jak najbardziej realistyczny. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 a nie możesz tego załatwić teksturą albo zbrushem? po co się przemęczać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 http://www.3dtutorials.sk/index.php?id=93&page= nie jest to idealny tutek, ale powinien pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati-PL Napisano 8 Październik 2007 Autor Share Napisano 8 Październik 2007 Dzięki o to mi akurat chodziło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi