Cpt.Obvious Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Bardzo fajne :) Forma, podejscie, klimat... nie ma za co sie chwycic :)
dr Ug Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Naprawde? Ja bym sie czepil kompozycji, ale to tylko ja.
gurth Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 ja sie zgodze rowniez co do kompozycji \"listek\" leci w lewy dolny rog - domyslam sie ze chciales napisem zniwelowac te zludzenie ale oczko wodne tak mocno dziala ze ten efekt nie wyszedl i \"listek\" i napis jest dynamiczny co sie chawli na statycznym podkladzie - to samo bym zrobil z oczkiem - moze jakas glebia sprobuj poprzestawiac \"listek\" duzo nie brakuje - nie jest zle - schludnie pozdrawiam
littleninja Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 what???...żywieć???...bez sensu się czepiacie kompozycja jest wyważona i taka jak powinna być...całość subtelna i oszczędna...pogieło was
gurth Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 leci leci ale jak powiedzialem bardzo malo brakuje ;) moze sie za bardzo czepiam ;) pozdrawiam
gurth Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 tak w ogole to nie ma co tu kontynuowac - minimalna poprawka moze wyjsc na plus ale to nie jest az nadto potrzebne zrob nowa pracke w takiej dynamicznej, a zarazem spokojnej konwencji - bo jest dobra na poziomie pozdrawiam
gurth Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 cos dzisiaj nie jestem w formie ;) to chyba przez wczorajasza imprezke :) tak wiec wybacz SCORPI - przemyslalem calosc od poczatku, przypatrzylem sie na trzezwo ;) jest ok nie ruszaj nic - END ;) pozdrawiam
Ufooox Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 hehe abstrakcja jakas :D calkiem fajne, tylko skromne razi pustka nark
malika Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 podoba się. spokojne, subtelne. robi takie miłe wrażenie. a pisząc, że będziesz to może kontynuował... to co miałeś na myśli?
Rekomendowane odpowiedzi