Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie. Jestem nowym, ale ambitnym użytkownikiem forum:) Grafiką zacząłem zajmować się od około miesiąca, w tym czasie zajmowałem się fotografią i takimi tam. W tym oto dziale(jeżeli nie zostanie usunięte) będę co jakiś czas wrzucał swoje prace, wykonane w Photoshopie. Na wstępie proszę o wyrozumiałośc i porawkę na to, że jestem w miarę nowy w tej dziedzinie. Na pierwszy ogień idą dwie kule energii w momencie zderzenia:

851e24845f7ecd45.jpg

EDIT: I ostatni fotomontaż:

sensef8.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No ambitne to to nie jest :D

po co ta czerń? raczej granat i daj tam jakieś gwiazdy jesli to nieboskłon(?), planety, wire energii i wrzucaj tu prace takie, jakich byś się nie powstydził przed gronem zaawansowanych grafików, to co,że zaczynasz? daj z siebie jak najwięcej, wyciśnij z siebie siudme poty (tak ambitnie, jak piszesz;)) i pokaż nam czad!:)

do dzieła!

proponuję dużo poczytać i porobic tutoriali, na wstępie te o takich właśnie efektach jaki chcesz uzyskać- np: http://webtutorials.pl/tutoriale,photoshop,12,2.html

pozdrawiam:)

Napisano

moim zdaniem praca którą zaprezentowałeś jest ambitna, tylko mógłbyś nad nią popracować. Moment zderzenia dwóch cząsteczek energii - to jak najbardziej ambitne zadanie. W Twojej pracy to światło ma nieco materialny charakter - jak kwiatek. Energia jest niematerialna.

Napisano

To początki:)