Gość Brendi Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 Witam serdecznie. Jestem nowym, ale ambitnym użytkownikiem forum:) Grafiką zacząłem zajmować się od około miesiąca, w tym czasie zajmowałem się fotografią i takimi tam. W tym oto dziale(jeżeli nie zostanie usunięte) będę co jakiś czas wrzucał swoje prace, wykonane w Photoshopie. Na wstępie proszę o wyrozumiałośc i porawkę na to, że jestem w miarę nowy w tej dziedzinie. Na pierwszy ogień idą dwie kule energii w momencie zderzenia: EDIT: I ostatni fotomontaż:
purple Napisano 9 Październik 2007 Napisano 9 Październik 2007 No ambitne to to nie jest :D po co ta czerń? raczej granat i daj tam jakieś gwiazdy jesli to nieboskłon(?), planety, wire energii i wrzucaj tu prace takie, jakich byś się nie powstydził przed gronem zaawansowanych grafików, to co,że zaczynasz? daj z siebie jak najwięcej, wyciśnij z siebie siudme poty (tak ambitnie, jak piszesz;)) i pokaż nam czad!:) do dzieła! proponuję dużo poczytać i porobic tutoriali, na wstępie te o takich właśnie efektach jaki chcesz uzyskać- np: http://webtutorials.pl/tutoriale,photoshop,12,2.html pozdrawiam:)
tymko Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 moim zdaniem praca którą zaprezentowałeś jest ambitna, tylko mógłbyś nad nią popracować. Moment zderzenia dwóch cząsteczek energii - to jak najbardziej ambitne zadanie. W Twojej pracy to światło ma nieco materialny charakter - jak kwiatek. Energia jest niematerialna.
huzdebos Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 szkoda ze nie dopisales ze ta druga praca jest z tutka: http://www.photoshoptopsecret.com/salespage001/images/popup/dvd1/montage.jpg ale tak to ladnie :D:D:D pzdrw
Rekomendowane odpowiedzi