banana.split Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 ponieważ zupełnie nie znam się na tworzeniu www, nie jestem w stanie przewidzieć pewnych błędów. W związku z tym mam prośbę o odwiedzenie strony http://wojciechpiwowarczyk.cba.pl - kliknięcie w kilka opcji menu. (stronka flash) U mnie na 2 różnych komputerach chodzi ok, ale wylałem jednej osobie linka i ma jakieś problemy. nie wiem czy to moja wina, czy tej osoby. Dlatego byłbym wdzięczny każdemu, kto po prostu sprawdziłby, czy ta strona mu działa. pozdrawiam i z góry dziękuję
Drakula Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 jak na webdesignowego leszcza calkiem niezle :P strona mi si epodoba i do tego dziala ;]
banana.split Napisano 10 Październik 2007 Autor Napisano 10 Październik 2007 dzięki, uff, działa! I cieszę się, że się podoba. :) leszczem jestem i chyba zostanę. Potrzebuję wiedzieć tyle, żeby zrobić proste portfolio. Te wszystkie zmienne, cały kod, skrypty - to nie dla mnie :) nie mam zacięcia informatycznego ;)
viz.k Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 wszystko dziala, super strona a jeszcze lepsza zawartosc moze to czepianie sie ale nie podoba mi sie to ze po kazdym kliknieciu w pozycje menu trzeba kolejny raz kliknac zeby na nowo uaktywnic caly ten komponent...i dopiero po tym kliku mozna klikac w obrazki albo inne pozycje menu:)
kamil.ochel Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 trochę kiepsko rozwiązałeś to ze każdy link prowadzi do podstrony. Mogłeś zrobić to w jednym pliku flash. Ale gites portfolio, ładne wykonanie, działa wszystko tylko zastanawia mnie to CBA w adresie :P
banana.split Napisano 11 Październik 2007 Autor Napisano 11 Październik 2007 dzięki za pomoc i komentarze. Jak mówiłem noga jestem z weba, można było to zrobić lepiej, ale nie mam czasu, żeby to wszystko opanować.
Knysha Napisano 11 Październik 2007 Napisano 11 Październik 2007 Jezeli juz cos robisz we Flashu, to rob cala strone, a nie przejscia na poszczegolne html'e a pozniej znowu na plik Flasha. Usability lezy i kwiczy.
thorgal Napisano 12 Październik 2007 Napisano 12 Październik 2007 na twoim miejscu spowolnil bym troche efekty, przejscia etc. jak na flasha to brak plynnosci, wszystko jest takie sztywne.. w "kontakt" proponuje wstawic formularz mailowy. jesli bedizesz mial problemy zawsze moge podeslac ci jakis gotowy.(plik php i skryptAS) jesli chodzi o to ze komus nie dzialalo moze to byc spowodowane tym ze tamta osoba mogla miec flash playera 7.. niektore elementy z 8-9 nie chodza pod 7
Rekomendowane odpowiedzi