Napisano 10 Październik 200717 l ponieważ zupełnie nie znam się na tworzeniu www, nie jestem w stanie przewidzieć pewnych błędów. W związku z tym mam prośbę o odwiedzenie strony http://wojciechpiwowarczyk.cba.pl - kliknięcie w kilka opcji menu. (stronka flash) U mnie na 2 różnych komputerach chodzi ok, ale wylałem jednej osobie linka i ma jakieś problemy. nie wiem czy to moja wina, czy tej osoby. Dlatego byłbym wdzięczny każdemu, kto po prostu sprawdziłby, czy ta strona mu działa. pozdrawiam i z góry dziękuję
Napisano 10 Październik 200717 l jak na webdesignowego leszcza calkiem niezle :P strona mi si epodoba i do tego dziala ;]
Napisano 10 Październik 200717 l Autor dzięki, uff, działa! I cieszę się, że się podoba. :) leszczem jestem i chyba zostanę. Potrzebuję wiedzieć tyle, żeby zrobić proste portfolio. Te wszystkie zmienne, cały kod, skrypty - to nie dla mnie :) nie mam zacięcia informatycznego ;)
Napisano 10 Październik 200717 l wszystko dziala, super strona a jeszcze lepsza zawartosc moze to czepianie sie ale nie podoba mi sie to ze po kazdym kliknieciu w pozycje menu trzeba kolejny raz kliknac zeby na nowo uaktywnic caly ten komponent...i dopiero po tym kliku mozna klikac w obrazki albo inne pozycje menu:)
Napisano 11 Październik 200717 l trochę kiepsko rozwiązałeś to ze każdy link prowadzi do podstrony. Mogłeś zrobić to w jednym pliku flash. Ale gites portfolio, ładne wykonanie, działa wszystko tylko zastanawia mnie to CBA w adresie :P
Napisano 11 Październik 200717 l Autor dzięki za pomoc i komentarze. Jak mówiłem noga jestem z weba, można było to zrobić lepiej, ale nie mam czasu, żeby to wszystko opanować.
Napisano 11 Październik 200717 l Jezeli juz cos robisz we Flashu, to rob cala strone, a nie przejscia na poszczegolne html'e a pozniej znowu na plik Flasha. Usability lezy i kwiczy.
Napisano 12 Październik 200717 l na twoim miejscu spowolnil bym troche efekty, przejscia etc. jak na flasha to brak plynnosci, wszystko jest takie sztywne.. w "kontakt" proponuje wstawic formularz mailowy. jesli bedizesz mial problemy zawsze moge podeslac ci jakis gotowy.(plik php i skryptAS) jesli chodzi o to ze komus nie dzialalo moze to byc spowodowane tym ze tamta osoba mogla miec flash playera 7.. niektore elementy z 8-9 nie chodza pod 7