Napisano 5 Listopad 200222 l No widzicie kochani, nie zadzialala subskrypcja i z mojego punktu widzenia nic na temat w tym forum nowego sie nie pojawilo, a tu widze ze pragnienie dyskusji w narodzie duze... Dobra, zabiarzemy sie do roboty, tym bardziej ze zaplute karly reakcji na zgnilym zachodzie pra do przodu w strasznym tempie technologicznym (i chyba maja ogolnie szybsze maszyny...), ale sa do przegonienia (jesli chodzi o wyscigi - www.thebig3d.com ). Chodzi ciagle oczywiscie o amatorke... a nie o prof projekty konstruowane przez sztaby fachowcow z WDDG czy 2advanced... Tak naprawde to wszystko jest proste jak drut, tylko trzeba miec dobra historie do opowiedzenia i te odrobine wiedzy ktora na tym forum bedziemy od siebie w pocie czola wyciagac...(mam nadzieje)
Napisano 5 Listopad 200222 l Ha!! Huzia na imperialistycznego krwiopijce!!! Wraz ze swoimi 333 MHz przetaktowanymi do niebotycznej wrecz pretkosci 420 MHz i ramem ktorego wielkosc oceniam na 192 MB, a do tego okraszony grafika nie-z-tej-ziemi: RIVA TNT 32 rzucam rekawice i staje do boju!!! Pozdrawiam K.I.
Napisano 5 Listopad 200222 l hehe ja tez staje w szranki ze swoim nadludzko szybkim AMD k6II 300MHz z 64 mega ramu na pokladzie i pilotem w postaci 4 megowwego virdga :D :(
Napisano 5 Listopad 200222 l hehe ja tez staje w szranki ze swoim nadludzko szybkim AMD k6II 300MHz z 64 mega ramu na pokladzie i pilotem w postaci 4 megowwego virdga :D :(
Napisano 22 Luty 200520 l tak jesd ... Nie zabraknie i mnie z moim P4 2200Mhz + 512 Ramowki w DCH i GF4 460 ... Yeah ;-P