dr Ug Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Harnessing 3ds max 5 to najlepiej sprzedajaca sie i najwyzej oceniana ksiazka na amazonie. Swietnie opisuje mozliwosci Maxa od podstaw, do bardziej zaawansowanych technik modelowania i animacji. Surface Tools? Poly? SubDiv Surfaces? NURBS? Wszystko tu jest! Autor zwrocil uwage na czesto pojawiajace sie bledy i poradzil, jak sobie z nimi radzic. Kazdy temat to teoria, zakonczona zadaniem praktycznym, swego rodzaju tutorialem. To dzieki nim nauczylem sie w koncu uzywac Lofta i Surface Tools, nie mowiac o najpopularniejszym teraz PolyModelingu;) Nie ma co sie zastanawiac, to obowiazkowa lektura dla kazdego, kto chce zablysnac swoja znajomoscia Maxa. Nie ma lepszej ksiazki na swiatowym rynku, a w Polsce nigdy sie pewnie nie pojawi. Ksiazke kupilem 4 miesiace temu po starej cenie 260zl + 50zl koszt przesylki (w przeliczeniu z dolarow). Czy wydalbym tyle na badziew? Chyba nie. Teraz kosztuje 180zl. Wiem, ze to nie na kieszen wiekszosci mlodych adeptow sztuki 3d, wiec niech strace - aby nie pojawialy sie juz banalne pytania problemowe, sprzedam ja za jedyne 120zl !!!. :) Najpierw oferuje ja tutaj, po znajomosci;) Jak nikt nie wezmie, to wystawie na Allegro, a tam sie o nia pozabijaja za ta cene;) Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: [email protected] , albo ostatecznie na u2u. Pozdrawiam. Kto pierwszy, ten lepszy;)
dr Ug Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Napisano 21 Grudzień 2003 Idealnym. Jednak przykro mi, ksiazka poszla jak ciepla buleczka;) Dzieki i sorry wszystkich ktorzy do mnie napisali.
wiggles Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 hehe ja nawet nie zdazylem nic napisac i juz sprzedales :D
dr Ug Napisano 21 Grudzień 2003 Autor Napisano 21 Grudzień 2003 Mowilem, ze kto pierwszy ten lepszy;)
DarCon Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 Najpierw oferuje ja tutaj, po znajomosci;) Jak nikt nie wezmie, to wystawie na Allegro, a tam sie o nia pozabijaja za ta cene;) Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: [email protected] , albo ostatecznie na u2u. Pozdrawiam. Kto pierwszy, ten lepszy;) DruG niezłą masz gadkę przy sprzedaży[lol2] Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) to było poniżej pasa[lol2]:P
dr Ug Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Napisano 22 Grudzień 2003 Coz, nie na darmo skonczylo sie te szkole reklamy;) Dobra, zamykam watek [lol]
Rekomendowane odpowiedzi