dr Ug Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Harnessing 3ds max 5 to najlepiej sprzedajaca sie i najwyzej oceniana ksiazka na amazonie. Swietnie opisuje mozliwosci Maxa od podstaw, do bardziej zaawansowanych technik modelowania i animacji. Surface Tools? Poly? SubDiv Surfaces? NURBS? Wszystko tu jest! Autor zwrocil uwage na czesto pojawiajace sie bledy i poradzil, jak sobie z nimi radzic. Kazdy temat to teoria, zakonczona zadaniem praktycznym, swego rodzaju tutorialem. To dzieki nim nauczylem sie w koncu uzywac Lofta i Surface Tools, nie mowiac o najpopularniejszym teraz PolyModelingu;) Nie ma co sie zastanawiac, to obowiazkowa lektura dla kazdego, kto chce zablysnac swoja znajomoscia Maxa. Nie ma lepszej ksiazki na swiatowym rynku, a w Polsce nigdy sie pewnie nie pojawi. Ksiazke kupilem 4 miesiace temu po starej cenie 260zl + 50zl koszt przesylki (w przeliczeniu z dolarow). Czy wydalbym tyle na badziew? Chyba nie. Teraz kosztuje 180zl. Wiem, ze to nie na kieszen wiekszosci mlodych adeptow sztuki 3d, wiec niech strace - aby nie pojawialy sie juz banalne pytania problemowe, sprzedam ja za jedyne 120zl !!!. :) Najpierw oferuje ja tutaj, po znajomosci;) Jak nikt nie wezmie, to wystawie na Allegro, a tam sie o nia pozabijaja za ta cene;) Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: [email protected] , albo ostatecznie na u2u. Pozdrawiam. Kto pierwszy, ten lepszy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiggles Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 Drug w jakim stanie jest ta ksiazka?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted December 21, 2003 Author Share Posted December 21, 2003 Idealnym. Jednak przykro mi, ksiazka poszla jak ciepla buleczka;) Dzieki i sorry wszystkich ktorzy do mnie napisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiggles Posted December 21, 2003 Share Posted December 21, 2003 hehe ja nawet nie zdazylem nic napisac i juz sprzedales :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted December 21, 2003 Author Share Posted December 21, 2003 Mowilem, ze kto pierwszy ten lepszy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarCon Posted December 22, 2003 Share Posted December 22, 2003 Najpierw oferuje ja tutaj, po znajomosci;) Jak nikt nie wezmie, to wystawie na Allegro, a tam sie o nia pozabijaja za ta cene;) Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) Zainteresowanych prosze o kontakt na maila: [email protected] , albo ostatecznie na u2u. Pozdrawiam. Kto pierwszy, ten lepszy;) DruG niezłą masz gadkę przy sprzedaży[lol2] Nie wiesz co chcesz na gwiazdke? Juz wiesz! ;) to było poniżej pasa[lol2]:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr Ug Posted December 22, 2003 Author Share Posted December 22, 2003 Coz, nie na darmo skonczylo sie te szkole reklamy;) Dobra, zamykam watek [lol] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts