Skocz do zawartości

Posłuchajcie Panowie wszechmocni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie dośc że umiesciliście mój post w sprawie pracy nie tam gdzie trzeba to jeszcze zachowaliście się jak skończeni "tu wpiszcie sobie właściwe słowo".

Na moja uwagę, zamiast skorygować błąd usunęliście mój post całkowicie z forum.

Zastanów sie Knysha, po której stronie leży błąd, czy po mojej czy po Waszej. Jeśli jesteś niekompetentny to zajmij się zbieraniem znaczków a nie administracją serwisem. Należy odrózniać formę "Kupię psa" od "Sprzedam psa"... jeżeli nie widzisz różnicy Panie administratorze to polecam wizyte u specjalisty.

Mam tylko nadzieje, że w zyciu będziesz szukał pracy i ktoś zachowa się wobec ciebie tak jak ty tu zrobiłeś. Widocznie nie dorosłeś do takich decyzji, bo zachowałes się jak szczeniak, szczyl i dzieciuch zdejmując całkowicie moje ogłoszenie.

Do wiadomości czytających: kolega administrator umieścił mój wątek w sprawie pracy szukanej, na miejscu pracy oferowanej. Na zwróconą uwagę wykasował post całkowicie. Oceńcie sami jego kompetencje.

Jesli usuniesz tego posta, potwierdzisz tylko i wyłącznie własna niedojrzałośc, bo każdy ma prawo do krytyki, a Ty najwyraźniej do niej jeszcze nie dorosłeś.

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

czy Ty jestes psychicznie chory ?

zapostowales temat w nie tym dziale i masz pretensje o to ze jeszcze przez pomylke zamiast usunac puscilem temat ... ;) Gdybys zapostowal w odpowiednim dziale ogloszenie pojawiło by sie od razu ...

pozdrawiam zastanow sie zanim cos napiszesz :)

ps. tu masz link do tematu

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=43279

ps2. nic nie usuwalem wiec sie ogarnij

Napisano

jezeli jeszcze raz napiszesz taki watek wsadze Ci permana

panowi modzi prosze nie pisac, sprawe uznaje za zamknieta.

ps. te watki powinny byc gdzies zarchiwizowane bo to sie nadaje do © :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności