piksar Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Zrobiłem animkę w maxie, mam ją jako sekwencje obrazów, łącze w duże AVI i jak to skompresować w coś mniejszego bo musze to pokazać podczas prezentacji - przydałoby się do Divixa lub coś podobnego. Avi się za długo ładuje. pomóżta Nie AE i nie Premiere - coś mniejszego i prostego - mam cholernie mało czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Jak masz juz avika gotowego to virtualdub'em (klikma mb) w jakiegos mpga albo mova. Alternatywnie CamtasiaStudio (cos ok 70mb) bądz vegasvideo (wieksze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 videomatcha/virtual duba (match łatwiejszy, chyba.. ;p) sciagnij :) zapakuj video i skompresuj 2passowo xvidem, swietne rezulataty :) Pierw liczysz 1 pass do pliku (nie otworzy sie ...) dopiero po przeliczeniu 2giego bedziesz mial super jakosc w super wielkosci :) btw. jezeli zalezy na czasie przelec go quality quentizerem na 85/90 % jakosci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Październik 2007 Autor Share Napisano 16 Październik 2007 cudownie, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 Click and PLay: http://www.divx.com/divx/windows/converter/ - do divxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Październik 2007 Share Napisano 18 Październik 2007 jest jeszcze darmowy program Super, z równie superową stroną internetową, http://www.erightsoft.net/SUPER.html Już nie wiem w jaki sposób trzeba było się przeklikać do Downloadu, pamiętam tylko że był bałagan, natomiast sam program działa dobrze i obsługuje wiele formatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi