Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich ,

Chcialbym się zwrócić do wszystkich forumowiczów a najlepiej tych którzy maja duże doświadczenie w rysowaniu/szkicowaniu

lub w projektowaniu tatuaży.

Pokrótce przedstawie swoje odczucia dotyczące projektu:

(...) od momentu wyjazdu na studia czuje większe przywiązanie do rodzinnego domu , do swoich dziadków , mamy i braci

robiąc sobie ten tatuaż chcialbym im za wszystko podziękować i utrwalić sobie ich do końca życia , bo jak wiadomo

dziś jesteśmy a jutro nas niema i w ten sposób chcialbym każdego z członków rodziny (wymienionych powyżej) uwietrznić,

oddać hołd ku ich osobom/indywiudalnością.

Dawno nie rysowałem ale zrobiłem mały zarys tego czego bym chciał:

konceptmp7.jpg

Opis ilustracji:

Chcialbym zeby to wygladało cos w deseń szarfy , godła/tarczy z wyrytymi inicjałami , natomiast na szarfie chcialbym

uwzglednic słowa " na zawsze / na zawsze wasz " lub cos podobnego , mile widziane są wasze sugestie :)

Ponadto , wy juz pewnie lepiej wiecie na temat kompozycji na samej tarczy...

A i odnosnie wrastajacego drzewa w szarfe , fajnie jakby było widać korzenie wychodzące na pierwszy plan , tuż przed szarfę.

Co jeszcze ...

Idąc od góry (patrząc na tarczę):

- Mk & KK - dziadkowie , kolejno ,

- AK i jak widzicie puste miejsce - niestety niechce podać czemu ale musi byc puste.

- MK KK MK - tu juz idąc od lewej inicjały od najstarszego potomka ...

A i własnie ,tutaj na ilustracji wyglada to a w sumie jest 2 osobnymi elementami szarfa i tarcza , cieszybłym sie

gdybyscie zasugerowali jakies fajne połączenie tych dwóch obiektów.

Cały szkic chciałbym zachować w gotyckim/średniowiecznym kilmacie oraz czcioneczke tez gotyk ale i nie tylko , liczylbym tez na detal z waszej strony :)

To tyle i dziekuje serdecznie za poświęcenie chwili ...

Pozdrawiam,

Marcin Klepacz aka lord_saskybody

PS. Ponadto może ktoś z was ma tatuaż który ma znaczenie symboliczne dla was ?? Piszcie.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cześć:) Dużego doświadczenia nie mam, ale trochę podziubałem w photoshopie... I według mojej wizji wyglądałoby to tak.Tatua.jpg

Gdyby Ci sie spodobało to pisz. To taki wstępny szkic jakby co do wykończenia wycieniowania itp..

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

RaVirr - dzieki za odpowiedz :) , zajeb***y pomysl z tym spękaną kulą/elipsą z kamienia :)

poza tym szarfy w okół elipsy sa też niezłym pomysłem , natomiast zmianiłbym

w twoim projekcie drzewo...

Jeszcze raz thx za poświęcenie chwili....

Mysle ze kupie sobie ołówek :D i na papierze cos spróbuje naszkicować :)

ale jak na razie kolokwium z matmy :D ...

Napisano

Heh nie ma sprawy;) Jak co to możesz korzystać z tego projektu do woli:) Pozdro