lord_saskybody Napisano 22 Październik 2007 Napisano 22 Październik 2007 Witam wszystkich , Chcialbym się zwrócić do wszystkich forumowiczów a najlepiej tych którzy maja duże doświadczenie w rysowaniu/szkicowaniu lub w projektowaniu tatuaży. Pokrótce przedstawie swoje odczucia dotyczące projektu: (...) od momentu wyjazdu na studia czuje większe przywiązanie do rodzinnego domu , do swoich dziadków , mamy i braci robiąc sobie ten tatuaż chcialbym im za wszystko podziękować i utrwalić sobie ich do końca życia , bo jak wiadomo dziś jesteśmy a jutro nas niema i w ten sposób chcialbym każdego z członków rodziny (wymienionych powyżej) uwietrznić, oddać hołd ku ich osobom/indywiudalnością. Dawno nie rysowałem ale zrobiłem mały zarys tego czego bym chciał: Opis ilustracji: Chcialbym zeby to wygladało cos w deseń szarfy , godła/tarczy z wyrytymi inicjałami , natomiast na szarfie chcialbym uwzglednic słowa " na zawsze / na zawsze wasz " lub cos podobnego , mile widziane są wasze sugestie :) Ponadto , wy juz pewnie lepiej wiecie na temat kompozycji na samej tarczy... A i odnosnie wrastajacego drzewa w szarfe , fajnie jakby było widać korzenie wychodzące na pierwszy plan , tuż przed szarfę. Co jeszcze ... Idąc od góry (patrząc na tarczę): - Mk & KK - dziadkowie , kolejno , - AK i jak widzicie puste miejsce - niestety niechce podać czemu ale musi byc puste. - MK KK MK - tu juz idąc od lewej inicjały od najstarszego potomka ... A i własnie ,tutaj na ilustracji wyglada to a w sumie jest 2 osobnymi elementami szarfa i tarcza , cieszybłym sie gdybyscie zasugerowali jakies fajne połączenie tych dwóch obiektów. Cały szkic chciałbym zachować w gotyckim/średniowiecznym kilmacie oraz czcioneczke tez gotyk ale i nie tylko , liczylbym tez na detal z waszej strony :) To tyle i dziekuje serdecznie za poświęcenie chwili ... Pozdrawiam, Marcin Klepacz aka lord_saskybody PS. Ponadto może ktoś z was ma tatuaż który ma znaczenie symboliczne dla was ?? Piszcie.
RaVirr Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Cześć:) Dużego doświadczenia nie mam, ale trochę podziubałem w photoshopie... I według mojej wizji wyglądałoby to tak. Gdyby Ci sie spodobało to pisz. To taki wstępny szkic jakby co do wykończenia wycieniowania itp.. Pozdrawiam
lord_saskybody Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 RaVirr - dzieki za odpowiedz :) , zajeb***y pomysl z tym spękaną kulą/elipsą z kamienia :) poza tym szarfy w okół elipsy sa też niezłym pomysłem , natomiast zmianiłbym w twoim projekcie drzewo... Jeszcze raz thx za poświęcenie chwili.... Mysle ze kupie sobie ołówek :D i na papierze cos spróbuje naszkicować :) ale jak na razie kolokwium z matmy :D ...
ortheza Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 lord_saskybody popraw nazwe topica wg zasad .
RaVirr Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Heh nie ma sprawy;) Jak co to możesz korzystać z tego projektu do woli:) Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi