metamind Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 http://members.lycos.co.uk/metamind/3dmax/fml/test.png po wieeelu godzinach pracy COŚ udało mi się stworzyć... chciałem prosić o sugestie dotyczące dodatków, broni (?), itp. za włosy i skórę z góry przepraszam - ciągle nad tym pracuję. za (nieco) dziwaczny wygląd postaci, też przepraszam - jest to mój dziewiąty model i jednocześnie pierwszy w hi-poly.
BLADE Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 twarz wygląda na męską, widać błędy w okolicy ust, brody i nosa. ręce kwadratowe. pracuj dalej
kamil.ochel Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 ta laska ma nienaturalnie wykręcone ręce
metamind Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 twarz wygląda na męską, widać błędy w okolicy ust, brody i nosa. ręce kwadratowe. pracuj dalej mmm... ok. zmieniłem dostrzeżone błędy - dłonie wygładziłem, twarz przemodelowałem (choć w perspektywie nadal nie najlepiej wygląda :(). zmieniłem też materiał użyty do skóry. tak więc, w dalszym ciągu otwarty jestem na sugestie.
DiO Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 cos na co mi ostatnio zwrocono uwage - "wiecej chamferow" ;), powodzenia!
metamind Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 poprawki postępują - nowa fryzura, nowe życie, jak mówią :D. acha - dzięki DiO - ale nie będę chamferował krawędzi - to ubranie w założeniu miało być czymś konkretniejszym, a nie kolejnym fatałaszkiem a'la "Larwa Croft"...
Rekomendowane odpowiedzi