Dragon Heart Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 Nie wiem dlaczego ale po zainstalowaniu maxa 9 na viście program nie chce sie uruchomić nie wie ktoś dlaczego??
kamil.ochel Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 Ale nie chce wogóle? Czy wywala jakiś error?
xeav Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 do maksa pod vistę potrzebny jest sp w wersji 2
kannu Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 serwus :) service pack jest potrzebny do poprawnego działania maxa, ale bez SP też sie maxik powinien uruchomic . pozdrawiam i życze powodzenia :)
STANEK Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 proponuje zaznaczyć opcję "uruchom w trybie administratora" i ze zgodnością z Xp SP 2 - ja mam tak poustawiane i chodzi wszystko bez problemowo ( mam Vistę basic)- PPM i właściwości :) Pozdrawiam EDIT : i jak dobrze pamiętam instalację musisz przeprowadzić tak samo czyli z załączonymi tymi samymi opcjami na pilku instalacyjnym
Rekomendowane odpowiedzi