Xardas17 Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 naciskam opcje biped by zrobic sobie animacje i pokazuje sie cos o rejestracjii :/ i teraz nie wiem jak to wykonac moze ktos doradzi
kamil.ochel Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 zainstaluj nowszego maxa... tam nie musisz rejestrowac Character Studio (bo przypuszczam że to Max 5)
Xardas17 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Napisano 2 Listopad 2007 zainstaluj nowszego maxa... tam nie musisz rejestrowac Character Studio (bo przypuszczam że to Max 5) mam 4,2 i 5 ale nie umie rejestrowac a tylko w nich moge robić animacje do gothic 1 wiec prosze o pomoc
Gość User190 Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Lol, myślę, że to nie ma znaczenia w czym robisz animację, byleby tylko eksporter był odpowiedni.
Xardas17 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Lol, myślę, że to nie ma znaczenia w czym robisz animację, byleby tylko eksporter był odpowiedni. w tym zecz że ja nie moge zrobić bipeda czy ktoś to rozumie jak moge zrobić super animacje jak nie moge dodac bipeda do szkieletu bo woła o rejestracje a j nie wiem jak to zrobić :(
arturprx2 Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Xardas17 zrob jak M@Ti radzi przeskocz na wyższą wersje i po problemie
Xardas17 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Xardas17 zrob jak M@Ti radzi przeskocz na wyższą wersje i po problemie czy wy nie rozumiecie że ta gra nie ma serowników obsługjacych nowsze animacje max inporter i exporter do tej gr obejmuje max 4,2 i 5 nie ma innej opcji 1
AGmakonts Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 nie rób na bipie tylko na kosciach a co do exortu to plugin nie da rady a tak w ogóle to jak kiedyś kupiles maxa to czemu licencji na CS nie kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi