kamiljus Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Witam Sorry ze to pytanie na interface problems, ale nie wiedzialem gdzie umiescic te pytanie. Wiele tematów juz bylo o skrótach, które przejzalem, ale nie pomogly mi w rozwiazaniu problemu. W photoshopie 8 mam ustawione skróty, ale mi nie dzialaja. Wciskam CTRL + Z i nic. A bezposrednio w Windowsie(2000) dzialaja. Ustawialem juz klawiature EN , PL (programisty i jakas inna) i nie pomoglo. Z góry dziekuj Wesolych Swiat [Edited on 25-12-2003 by kamiljus]
adek Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 To nie ustawienia ... masz pirata i taki są objawy ;)
pawel Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Hmmmm jest fix na to ale tylko pod maca. Z tego co czytalem kiedys to problem z skrotami wysepuje tylko w .. jak to okreslic... wersjach... hmm.. dostepnych nie koniecznie po przez bezposredni zakop.
pawel Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Noo Adek wali prosto z mostu... a ja tu sie staram byc poprawie polityczny:)
kamiljus Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 Dzieki ze chociaz sie staraliscie mi pomóc, ale nie prosilem o rozgrzeszenie.
kamiljus Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Napisano 25 Grudzień 2003 A moze zna ktos jakiegos patcha, zeby dzialalo mi to
Rekomendowane odpowiedzi