Hindus Napisano 1 Listopad 2007 Share Napisano 1 Listopad 2007 Wacom przymierza się do wypuszczenia w tym miesiącu nowego tabletu z wyswietlaczem lcd - stworzonego z mysla o grafikach 2D ktorych nie stac na kupno Cintiq 21UX. Warto zwrócic uwagę - więcej informacji pod tym adresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 Bawiłem się tym dzisiaj przez godzinę. Bomba sprawa. Na dodatek prawdopodobnie w najbliższym czasie cena zjedzie do circa 4k Cintiq, to 19" waży 8kg i grzeje kolana jak piecyk, na dłuższą metę nie do zniesienia, a na dodatek jest wygodne jak zakładanie spodni przez narty. Z kolei ten mały wazy pół kilo, na kolanach się moiesci jak zeszyt w kratke i nie ma z nim zadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Listopad 2007 Share Napisano 9 Listopad 2007 hej a czy to nie jest tak, że ma podstawkę taki tablet? ;) I nie trzeba go na kolanach trzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Shogun 3D -> w Wawie sie bawiłeś? Jakiś event był czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 10 Listopad 2007 Share Napisano 10 Listopad 2007 Tez sie troszeczke bawilem, ze mnie zaden grafik 2d - ale sprzet super super. Na pokazie Wacoma - ja akurat. Leru: z podstawką jest sprzecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi