darkness87 Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 Na wstępie witam Wszystkich Serdecznie :) W mojej pracy chce pokazac wam miasto Stormwind z gry World Of Warcraft :) Mam nadzieję ze pomożecie mi w skonczeniu tej pracy i licze na wasze cenne uwagi szczególnie ze moje umiejętnosci w dziedzinie 3d nie sa duze i ucze sie dopiero :) Na początku pare screenow z gry miejsca które wykonuje : http://img138.imageshack.us/img138/6629/screnfn5.jpg A o to co narazie zrobilem : Z góry dziekuje za opinie i rady. Pozdrawiam.
Kr3tz Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 troche nie zgodny z oryginalem [przedewszystkim gora] a na dole malo szczegolow, ale rozumiem ze przyjdzie na to czas. nie rob tego az tak kwadratowego, jak jest w grze :> czekam na wiecej, powodzenia. ps cos sie dzieje na 3 i 4 slupku [elemencie ozdobnym?] pod dachem, chyba bug smootha
kamil.ochel Napisano 1 Listopad 2007 Napisano 1 Listopad 2007 bezsensownie tracisz czas i poly na dachówkę... niedawno była na forum dobra mapa displace która powinna to załatwić.
darkness87 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Napisano 2 Listopad 2007 No faktycznie nie zauwazyłem tego bledu na elemęcie ozdobnym, poprawie :) co do detalu to bedzie tylko troche czasu bo ja jeszcze bardzo powoli robie :) jak powiedzialem poczatki :) co do dachówki to nie znam sie jeszcze za bardzo i z mapa displace mogl by byc problem :) dlatego zrobilem ręcznie :) Pozdrawiam i postaram sie za niedlugo zrobic kolejny update. Powinien juz byc zrobiony na Vray moze bedzie lepszy :) bo narazie tylko 3ds max 6... :) Pozdrawiam.
darkness87 Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Troche zmian wprowadzilem bledy poprawilem :) i tak to wyglada :D Czekam na opinie i rady :)
Rekomendowane odpowiedzi