JackVasi Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Tak. Wiem. Zachowam się teraz jak najgorszy noob, ale ja już nie mam sił. Przyszło mi zrobić render studyjny. No, może źle powiedziane. Muszę porobić testy materiałów, w ładny, dosyć szybkim studiu w MR. Chciałbym prosić was nie tyle co o tutorial, a o jakieś wskazówki co do budowy takowego studia, screeny waszych zmagań z tym tematem. Ja siedzie już 3 dzień i nic :( daje białego Plane'a na podłogę, nad sceną "świecącego" plane'a i oświetlone tło po boku. Taka kombinacja była najlepsza, ale i tak nie dawała oczekiwanego efektu. Podzielcie się waszymi studiami :)
tweety Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=514529&postcount=11 pozdrawiam
JackVasi Napisano 5 Listopad 2007 Autor Napisano 5 Listopad 2007 Już przeglądałem Twojego posta, ale to nadal nie to. za kilka godzinek zrobię jakąś prostą scenkę to dam screena, a tu moje wcześniejsze próby.
tweety Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 to jest wykonanie według podobnych wskazówek. jeden mr areaspot, biały plane po lewej stronie i hdr map otaczająca scenę. eksperymentuj dalej ;]
Rekomendowane odpowiedzi