palmer Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Wiam ... Czy ktos moglby mi pomoc i pokierowac jak mam zaczac rysowac grill glosnikowy. Chce narysowac glosniki samochodowe i nie mam pojecia jak sprawnie i efektywnie narysowac ladny metalowy grill. z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam
palmer Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 wlasnie piksar probuje to zrobic ale nie mam pojecia jak zaczac ... jak zrobic siatke ...>
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 slajny, albo extrude, z resztą okaż o jaki CI dokładnie chodzi bo to różnie można
palmer Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 okazuje narysowalem cos takiego - ale glosnikowy grill wyglada jak sitko do odcedzania klusek. Chcialem narysowac ladna siatke. Zrobilem tak - narysowalem kule, potem ja rozcialem i powstalym wycinku kuli zrobilem "boolean" i tak powstaly dziury..... ale efekt koncowy mi nie odpowiada .. :( any clue
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 texturą bedzie szybciej, serio, albo sfera z camferem na vertexach i delete
zgred Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 po co to modelowac?? Textura w photoshopie w 5 minut, nakladasz i jest
palmer Napisano 6 Listopad 2007 Autor Napisano 6 Listopad 2007 hmmm nie pomyslalem o teksturze z photoshpa ...sprobuje dzieki !
Rekomendowane odpowiedzi