BorsuK Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 Witam Jestem zainteresowany zakupem maxa 2008. Dowiedziłem sie ze w zestawie z programem jest darmowy plug in MentalRay i podobno jest równie dobry ( jak nie lepszy od Vray. Moze ktos poradzić czy to prawda ? Czy ktos cos wie na temat mentalray'a ? Z góry dzięki
piksar Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 jest w aplikacji wbudowany czy lepszy czy nie nie pytaj bo na to nie ma odpowiedzi wiecej info w helpie (sciagnij sobie demo) lub na forum
huzdebos Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 mental vs vryj... to tak jak zapytac co je lepsze: porsze czy ferrari? pzdrw
BorsuK Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 i see czyli oba dobre :) zciagne demo i zobacze co i jak p.s nie macie jakiegos linka do demo maxa 8-ki ? ;/ cos nie moge znaleść
JunioR Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 nie sciagniesz raczej dema maxa8, 9 tez raczej bedzie ciezko a to ze wzgledu na to iz najnowszym maxiem jest max2008, ktorego wlasnie mozesz sciagnac ze strony producenta. (pokacz w faqu na forum) pozdrawiam!
Temporal Napisano 8 Listopad 2007 Napisano 8 Listopad 2007 mental ray jest bardzo ale to bardzo dobrym renderem jak chcesz sie o nim czegos dowiedziec to wal smialo na gg conieco o nim wiem :P
Rekomendowane odpowiedzi