Napisano 9 Listopad 200717 l Jak w temacie. Liczę na krytykę i rady (od profesjonalistów bądź też nie)... Pozdr
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor Aparat : Nikon d40x migawka: 1/80 przysłona: 14 ISO: 400 bez lampy przeróbka: AdobePS Aparat: Nikon d40x Tu nie pamiętam jak ustawiłem, bo skasowałem oryginały (sick)... Ale przeważnie tu przesłona 5-8 , migawka 60-800, ISO400, lekko poprawiane i kadrowane w photoshopie PS Może macie jakieś sposoby wyciągania tego?? Byłbym wdzięczny za rady.
Napisano 10 Listopad 200717 l dziadek z chrustem najlepsze jak dla mnie, mozna by sie czepic troche kadrowania we wszystkich zdjeciach, samochodzik mogl wyjsc lepiej a tak za duzo ciemnego i strail na ciekawosci, a ogolnie prace pozytywnie wygladaja jak dla mnie :)
Napisano 24 Listopad 200717 l Autor [ NIKON D40x ogniskowa 200mm przesłona 5,6 migawka 1/15 W photoshopie zmienione levele ]
Napisano 4 Grudzień 200717 l Autor http://img141.imageshack.us/img141/2095/szczursrednijs8.jpg (duzy rozmiar)
Napisano 5 Grudzień 200717 l Autor Jezeli chodzi o poprzednie foto, to nie mam zielonego pojecia jakim cudem zrobiles tak ostre zdjecie tak ruchliwego obiektu, na tak wysokiej ogniskowej i takim dlugim czasie naswietlania ;P Hehe... To zdjęcie robiłem przy bardzo słabym świetle w pokoju stąd długi czas naświetlania, a ostrość to nie wiem, mała się zagapiła i udało mi się moment uchwycić ;)
Napisano 8 Grudzień 200717 l Autor A tutaj już totalny eksperyment, którego sekretem jest latarnia na ulicy i brudne okno oraz oczywiście zmiana kolorów w pspie.
Napisano 8 Grudzień 200717 l gdyby lepiej ukryc latarnie za kwiatem lub gdyby tworzyła otoczke wokół wszystkich płatków to by było cool no ale szkoda że jakość też siadła
Napisano 22 Grudzień 200717 l pierwsze zedecydowanie lepsze (choc,imo, tej trawy nalezalo sie pozbyc...). na drugim na duzym minusie kolory i przepalenia. pomysl generalnie fajny (sama sie tak bawie jak kumpele skacza na biezni, za co mnie szczerze niecierpia) jednak pomysł po prostu nad ciekawszym tlem do takiej fotografii. przykro mi z jednego powodu - rozowy rower, a fuj ;)