Pepper Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Jak w temacie. Liczę na krytykę i rady (od profesjonalistów bądź też nie)... Pozdr
Sebastian Ozga Napisano 9 Listopad 2007 Napisano 9 Listopad 2007 Oto pierwsza krytyka: Pokaż chociaż jedno na początek!
Pepper Napisano 9 Listopad 2007 Autor Napisano 9 Listopad 2007 Aparat : Nikon d40x migawka: 1/80 przysłona: 14 ISO: 400 bez lampy przeróbka: AdobePS Aparat: Nikon d40x Tu nie pamiętam jak ustawiłem, bo skasowałem oryginały (sick)... Ale przeważnie tu przesłona 5-8 , migawka 60-800, ISO400, lekko poprawiane i kadrowane w photoshopie PS Może macie jakieś sposoby wyciągania tego?? Byłbym wdzięczny za rady.
Kuciel Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 dziadek z chrustem najlepsze jak dla mnie, mozna by sie czepic troche kadrowania we wszystkich zdjeciach, samochodzik mogl wyjsc lepiej a tak za duzo ciemnego i strail na ciekawosci, a ogolnie prace pozytywnie wygladaja jak dla mnie :)
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 szkoda 4 bałagan taki w kadrze. fajne na 3 fajne światło
Pepper Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 A tu parę zdjęć robionych zwykła cyfrówką - canon powershot G2
AGmakonts Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 ostatnia gdyby niebo było ciekawsze to by wymiatała:D
Pepper Napisano 24 Listopad 2007 Autor Napisano 24 Listopad 2007 [ NIKON D40x ogniskowa 200mm przesłona 5,6 migawka 1/15 W photoshopie zmienione levele ]
Pepper Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 http://img141.imageshack.us/img141/2095/szczursrednijs8.jpg (duzy rozmiar)
Pepper Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Napisano 5 Grudzień 2007 Jezeli chodzi o poprzednie foto, to nie mam zielonego pojecia jakim cudem zrobiles tak ostre zdjecie tak ruchliwego obiektu, na tak wysokiej ogniskowej i takim dlugim czasie naswietlania ;P Hehe... To zdjęcie robiłem przy bardzo słabym świetle w pokoju stąd długi czas naświetlania, a ostrość to nie wiem, mała się zagapiła i udało mi się moment uchwycić ;)
Pepper Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 A tutaj już totalny eksperyment, którego sekretem jest latarnia na ulicy i brudne okno oraz oczywiście zmiana kolorów w pspie.
AGmakonts Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 gdyby lepiej ukryc latarnie za kwiatem lub gdyby tworzyła otoczke wokół wszystkich płatków to by było cool no ale szkoda że jakość też siadła
kamilsien Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 pierwsze zedecydowanie lepsze (choc,imo, tej trawy nalezalo sie pozbyc...). na drugim na duzym minusie kolory i przepalenia. pomysl generalnie fajny (sama sie tak bawie jak kumpele skacza na biezni, za co mnie szczerze niecierpia) jednak pomysł po prostu nad ciekawszym tlem do takiej fotografii. przykro mi z jednego powodu - rozowy rower, a fuj ;)
Rekomendowane odpowiedzi