flatbeet Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 Witam Jest to projekt, wykonany na III roku studiów, kawalerki o z góry narzuconych - raz_wymiarach wnętrza 4m x 8m x 5m; dwa_kolorem purpurowym mocno zaakcentowanym we wnętrzu... Projekt juz jest skonczony /wiec wiele sie nie pozmienia/ ale mile widziana jakakolwiek konstruktywna krytyka:)
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 nie wyobrażam sobie jakby ta barierka na piętrze miała kogoś uchronić przed upadkiem. I ten purpurowy... wydaje mi się że to róż... ale mogę sie mylić. Czerwone poduszki gryzą się z sofą (kolorystycznie).
maverick sheep Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 masz 3 rodzaje drewna które z sobą nie pasują do tego ten róż majtkowy nie wygląda to za dobrze pokaz jakieś rzuty na plus okap pozdrawiam
flatbeet Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 wiec... _co do barierki to fakt - troche przekombinowana /dokladnie na to samo zwróciła uwagę moja prowadząca, ze bariekra taka nie przejdzie z wielu względów/ _róz zamiast purpury - odcień miał byc taki jak purpura na tym fragmencie mojej planszy.. i taki byl w materiałach maxa ale w rederze jakos wyblakł i zrobił sie z tego troche przesadzony kolor rózowy /aczkolwiek nie wszystkim taki kolor przeszkadzał/ _co do drewna - odnosząc sie do samej posadzki to tutaj akurat bym se kłócił, to zestawinie jasnego z ciemnym akurat mnie mocno przekonuje. Natomiast co do drewna użytego na meblach kuchennych to fakt - mozna było to lepiej dopracowac... /jak tak teraz na to patrze z perspektywy czasu to drugi raz bym takiego drewna w kuchni nie użył :P/ Oto fragment mojej planszy z rzutami i wizką przekrojową p.s. sam projekt oceniony był na 5;) /oczywiscie jednym moze sie podobac a innym nie/
buczer Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 co do barierki to fakt - troche przekombinowana /dokladnie na to samo zwróciła uwagę moja prowadząca, ze bariekra taka nie przejdzie z wielu względów/ w prywatnym domu chyba wszystko przejdzie jeżeli klient chce, nawet bez barierki, nie ma pozwolenia na użytkowanie.
Maceo Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Hmm.. dla mnie to wygląda jak kiczowaty polski postmodernizm lat 90. Barowy w dodatku. Myślę, że sama funkcjonalność i projekt, nie biorąc pod uwagę estetyki broni się.
kamil.ochel Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 nie podoba mi się jeszcze ten prysznic i toaleta. ta rura tak dziwnie się prezentuje. I sypialnia jest w nie najszczęśliwszym miejscu
-hpx- Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Całkiem fajne, tylko nie dojrzałem na czym wiszą te schodki :)
jjh Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 O ile pamiętam rysując rzut piętra ( antresoli ) nie pokazujemy tego co się znajduje na parterze.
deshu Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 ladna kanapa, stolik i blend na scianie - projekt? wolalbym zwykle mieszkanie, moze byc dwupoziomowe, ale ta kolumno-prysznico-toaleta po srodku to chyba nic uzytecznego:0 +++ wg mnie kuchnia musi byc naturalnie oswietlona, taki jestem grymasny:) +++ szkło wokol schodow mi sie podoba co do samego rendera: szklane drzwi, skoro juz musza byc "purpurowe" zrobilbym połprzezroczyste i matowe/szorstkie. textur drewna mozna znalezc wiecej:)
bartasm Napisano 13 Listopad 2007 Napisano 13 Listopad 2007 no calkiem calkiem to wyszlo :) tylko ten gaciowy kolor mi nie pasuje... pozdro z danii, szanowny kolego :)
Rekomendowane odpowiedzi