Napisano 10 Listopad 200717 l Witam Jest to projekt, wykonany na III roku studiów, kawalerki o z góry narzuconych - raz_wymiarach wnętrza 4m x 8m x 5m; dwa_kolorem purpurowym mocno zaakcentowanym we wnętrzu... Projekt juz jest skonczony /wiec wiele sie nie pozmienia/ ale mile widziana jakakolwiek konstruktywna krytyka:)
Napisano 11 Listopad 200717 l nie wyobrażam sobie jakby ta barierka na piętrze miała kogoś uchronić przed upadkiem. I ten purpurowy... wydaje mi się że to róż... ale mogę sie mylić. Czerwone poduszki gryzą się z sofą (kolorystycznie).
Napisano 11 Listopad 200717 l masz 3 rodzaje drewna które z sobą nie pasują do tego ten róż majtkowy nie wygląda to za dobrze pokaz jakieś rzuty na plus okap pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200717 l Autor wiec... _co do barierki to fakt - troche przekombinowana /dokladnie na to samo zwróciła uwagę moja prowadząca, ze bariekra taka nie przejdzie z wielu względów/ _róz zamiast purpury - odcień miał byc taki jak purpura na tym fragmencie mojej planszy.. i taki byl w materiałach maxa ale w rederze jakos wyblakł i zrobił sie z tego troche przesadzony kolor rózowy /aczkolwiek nie wszystkim taki kolor przeszkadzał/ _co do drewna - odnosząc sie do samej posadzki to tutaj akurat bym se kłócił, to zestawinie jasnego z ciemnym akurat mnie mocno przekonuje. Natomiast co do drewna użytego na meblach kuchennych to fakt - mozna było to lepiej dopracowac... /jak tak teraz na to patrze z perspektywy czasu to drugi raz bym takiego drewna w kuchni nie użył :P/ Oto fragment mojej planszy z rzutami i wizką przekrojową p.s. sam projekt oceniony był na 5;) /oczywiscie jednym moze sie podobac a innym nie/
Napisano 11 Listopad 200717 l co do barierki to fakt - troche przekombinowana /dokladnie na to samo zwróciła uwagę moja prowadząca, ze bariekra taka nie przejdzie z wielu względów/ w prywatnym domu chyba wszystko przejdzie jeżeli klient chce, nawet bez barierki, nie ma pozwolenia na użytkowanie.
Napisano 11 Listopad 200717 l Hmm.. dla mnie to wygląda jak kiczowaty polski postmodernizm lat 90. Barowy w dodatku. Myślę, że sama funkcjonalność i projekt, nie biorąc pod uwagę estetyki broni się.
Napisano 11 Listopad 200717 l nie podoba mi się jeszcze ten prysznic i toaleta. ta rura tak dziwnie się prezentuje. I sypialnia jest w nie najszczęśliwszym miejscu
Napisano 12 Listopad 200717 l O ile pamiętam rysując rzut piętra ( antresoli ) nie pokazujemy tego co się znajduje na parterze.
Napisano 12 Listopad 200717 l ladna kanapa, stolik i blend na scianie - projekt? wolalbym zwykle mieszkanie, moze byc dwupoziomowe, ale ta kolumno-prysznico-toaleta po srodku to chyba nic uzytecznego:0 +++ wg mnie kuchnia musi byc naturalnie oswietlona, taki jestem grymasny:) +++ szkło wokol schodow mi sie podoba co do samego rendera: szklane drzwi, skoro juz musza byc "purpurowe" zrobilbym połprzezroczyste i matowe/szorstkie. textur drewna mozna znalezc wiecej:)
Napisano 13 Listopad 200717 l no calkiem calkiem to wyszlo :) tylko ten gaciowy kolor mi nie pasuje... pozdro z danii, szanowny kolego :)