Posted November 10, 200717 yr Witam mam taki problem że przy uruchamianiu maxa 9 pojawia się okno zatytułowane "Veryfying license" i po nim okno które zawsze pojawia się przy pierwszym uruchomieniu maxa z możliwością aktywacji programu lub uruchomienia triala. Okno to zawiera także informację "IMPORTANT! A license error has occured..." i że mogę używać programu przez 4 dni(trial ma 30dni a maxa instalowałem tydzień wcześniej) a po upływie tego czasu aktywować go. Dodam że zaraz po rejestracji pomyślnie przeprowadziłem aktywację i że po każdym ponownym aktywowaniu pisze że program został pomyślnie zarejestrowany a po kliknięciu na finish znowu pojawia sie okno z możliwością zarejestrowania lub uruchomienia triala. Przeinstalowałem maxa aktywowałem go zaraz po instalacji i znowu to samo. Oczywiście po odinstalowaniu maxa wyczyściłem rejestr ze wszystkich wpisów kojarzących się z maxem. Moje pytanie jest więc następujące czy jest i gdzie się znajduje jakiś plik z informacją o licencji lub inny plik którego usuniecie rozwiąże problem i po następnej instalacji max będzie czyściutki jak po formacie. A dodam że problem pojawił się kiedy miałem podłączony drugi dysk twardy na którym były jakieś błędy i cały czas wyskakiwała informacja " opóźniony zapis nie powiódł się". Miałem wtedy włączonego maxa i scena którą wtedy zapisałem (nie na tym uszkodzonym dysku) też została uszkodzona i nie dało się jej otworzyć. Może plik z informacją o licencji też uległ takiemu szkodzeniu? Sorry że tak długo ale starałem sie dokładnie opisać sytuację. Z góry dzięki za ewentualną pomoc. Pozdrawiam