Napisano 12 Listopad 200717 l Moje R8. Nie mam juz do niego sił. Ciągle coś mi nie pasuje w renderze. Może jakaś konstruktywna krytyka mnie zmobilizuje do dalszego dzialania z tym projektem. Sugestie i krytyka mile widziane:)
Napisano 12 Listopad 200717 l Nigdy nie dotrwałem do tego etapu z modelami samochodu, a co do Twojej pracy to brakuje mi świateł do dziennej jazdy :)
Napisano 12 Listopad 200717 l Autor no tu ich nie ma. ja pracuje na 2 plikach i w każdym jest inny progres. na tm drugim sa te ledy na obwodzie. dalej nie mam pomysła na lakier. obecnie to jakis pomixowany shellac. ale to nie ejst to co ckem miec:(
Napisano 13 Listopad 200717 l Autor no własnie studio...nie mam na nie pomysłu. próbowałem sie wzorować na realnych studiach do fotografii samochodów, ale nie umiałem osiagąć odpowiednich świateł. zawsze jakies pokrzaczone wychodziły. Od czego sugerujecie zacząć, w tworzeniu studia?
Napisano 15 Listopad 200717 l No gdyby nie to studio..... Sugeruje zacząć od konceptu. Popatrz na bilbordy, reklamy samochodowe. Tam wszystko widać. Niedawno jeden z fromumowiczów zamieścił swoje studio. Poszukaj a znajdziesz. Pozdrawiam