vbl_ Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Moje R8. Nie mam juz do niego sił. Ciągle coś mi nie pasuje w renderze. Może jakaś konstruktywna krytyka mnie zmobilizuje do dalszego dzialania z tym projektem. Sugestie i krytyka mile widziane:)
godzio Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Nigdy nie dotrwałem do tego etapu z modelami samochodu, a co do Twojej pracy to brakuje mi świateł do dziennej jazdy :)
vbl_ Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 no tu ich nie ma. ja pracuje na 2 plikach i w każdym jest inny progres. na tm drugim sa te ledy na obwodzie. dalej nie mam pomysła na lakier. obecnie to jakis pomixowany shellac. ale to nie ejst to co ckem miec:(
ReflectVision Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 nie lakier czyni mistrza lecz studio ..
vbl_ Napisano 13 Listopad 2007 Autor Napisano 13 Listopad 2007 no własnie studio...nie mam na nie pomysłu. próbowałem sie wzorować na realnych studiach do fotografii samochodów, ale nie umiałem osiagąć odpowiednich świateł. zawsze jakies pokrzaczone wychodziły. Od czego sugerujecie zacząć, w tworzeniu studia?
Mortom Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 No gdyby nie to studio..... Sugeruje zacząć od konceptu. Popatrz na bilbordy, reklamy samochodowe. Tam wszystko widać. Niedawno jeden z fromumowiczów zamieścił swoje studio. Poszukaj a znajdziesz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi