Currara Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Witam! Wiem że to pewnie jakaś błachostaka ale mnie bardzo utrudnia prace. Podczas modelowanie w oknie Perspectiv kiedy obracam kamere obiekty znikają i sa zasugerowane tylko jako obramówka prostego boxa...co mam zrobić żeby normalnie obracając oglądać to co modeluje? i jeszcze jeden proble...kiedy w boxie robie flip ścian powinny byc z jednej strony przeźroczyste a od środka widoczne...a ja mam widoczne od środke i czarne na zewnątrz. Prosze o pomoc bo sam nie mog tego naprawić.
Currara Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 wybornie:) wielkie dzięki. Wicie może jak zaradzić na mą drugą dolegliwość?
SoAd Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 Klikasz prawym na obiekcie, wybierasz properties i zaznaczasz backface cull
Currara Napisano 12 Listopad 2007 Autor Napisano 12 Listopad 2007 Dobra działa! Wielgkie dzięki za tak błyskawiczną pomoc. pozdrawiam!
spinal Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 A pisalem o tym jakis tydzien temu komus :/ Bosze wystarczylo spojrzec kilka tematow nizej :/ No ale ok, juz nic nie mowie :/ Bo bedzie ze sie do kazdego przyczepiam, ale to naprawde wkurza i jest monotonne :/
kamil.ochel Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 http://www.max3d.pl/forum/search.php że się tak wyraże
Grave Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jeśli kogoś męczy powtarzalność pytań, to niech po prostu nie odpowiada i zostawi to innym chętnym.
Temporal Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Ale o to chodzi by nie karmic leni. Wiadomo ze jesli pytanie nie jest banalne i nie wystepowalo milion razy na forum to mozna oczywiscie pomoc ale pisac o "x"ach i innych takich duperelach no to jest parodia poprostu niedlugo podawanie odpowiedzi bedzie malo pomocne i ludzie zlecac cala scenke do zrobienia innym userom.
spinal Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Grave: Tak, jasne i nie tepic takich gosci jak ty, co im sie palcem nie chce ruszyc w poszukiwaniu odpowiedzi? Wybacz ale stanowczo ci powiem NIE! Temporal: Racja :)
Rekomendowane odpowiedzi