Hindus Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 opera - czy nie orientuje sie ktos (szukałem na próżno) czy nie mozna zwiekszyc ilosci tych paneli speed dial (standardowo 9) - jakis upgrade, hack czy cus ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 samemu to zhackuj :) ...chyba się da?... zaraz spróbuję może ja jestem głupi ale nie wiem jak w operze włączyć speed dial :) hmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 nie da sie. po to jest 9 ze mozesz sobie wcisnąć Ctrl + 1..9 i przeskoczy ci do przypisanej strony. A nie ma mozliwości wciśnięcia np. Ctrl + 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Dokładnie, hotkeyów więcej nie zrobisz (ewentualnie ctrl+0). A jeśli chodzi o same "przyciski", to lepiej sobie zrobić skróty obok paska adresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 chodzi mi bardziej o miaturki na ktore klikam - nie korzystam z ctrl+cyfra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi