Gość dawidson Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Witam. Mam problem Z AAE 7. Podczas instalacji jest wszystko ok jednak gdy będąc już w programie chce wstawić nową warstwę (kamere[layer->new->camera]) to wyskakuje mi błąd: "Adobe Effects: canOt parse N.9#. JL L5Ó.". Podobnie się dzieje gdy chce wstawić oświetlenie (light). Z reszta nie ma problemu. Dodatkowo podczas odpalania programu wyskakuje błąd: "Unable to execute script at line 669. Bad digit in number". Reinstalka też nic nie dała. Zainstalowalem wersje 6.5 i nadal ten sam problem. Wcześniej nie miałem problemów z tym programem, jestem po formacie systemu i nadal to samo. AAE7 instalowalem z 2 instalek, a AAE 6.5 z jednej wiec wykluczam mozliwosc jakoby bylo cos nie tak z instalkami... Pozdrawiam
DaveBorck Napisano 16 Listopad 2007 Napisano 16 Listopad 2007 to zdaje się wina któregoś z upgradów windowsa. U mnie wystarczyło zmienić w panelu sterowania\opcje regionalne przecinek na kropkę. Burak zniknął jak ręką odjął. Powodzenia
Gość dawidson Napisano 17 Listopad 2007 Napisano 17 Listopad 2007 Wielkie dzieki za pomoc. Program chodzi juz jak trzeba :). Mozna zamknac temat.
Rekomendowane odpowiedzi