Napisano 15 Listopad 200717 l To mój pierwszy post na tym forum także jestem pan witalski:) I mój problem. W oknie perspective czasami kiedy chcę zrobić bardzo bliskie zbliżenie to nie mogę. Teraz mam scenę z mieszkaniem i nie mogę do niego wejść, bo kamera zatrzymuje się przy ścianie i dalej ani rusz...
Napisano 15 Listopad 200717 l Autor Dzięki, działa, ale czemu przy normalnym scrollowaniu/przybliżaniu się zatrzymuje w pewnym momencie?
Napisano 15 Listopad 200717 l Autor Ale likwidując tamten problem pojawił się kolejny. Naciskając Crtl +Alt + środk. przycisk. przybliżam jak mi się podoba, ale znika mi obracanie, które miałem pod alt + środ. przycisk. Zamiast obrotu kamera lata gdzie chce.
Napisano 16 Listopad 200717 l a nie mozesz zaznaczyc sobie ikonki obracania w prawym dolnym?? Klikasz lewym na scenie i wtedy obracasz
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor a nie mozesz zaznaczyc sobie ikonki obracania w prawym dolnym?? Klikasz lewym na scenie i wtedy obracasz Lubię skrótami operować. Chyba pomyślę o SpaceNavigatorze jednak:)
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor Crtl+R też nic nie daje:( kamera lata i nie mogę precyzyjnie operować.