Napisano 16 Listopad 200717 l No to ja tez sie załapie, trochę jest jeszcze do zrobienia,ale myślę że powinienem sie wyrobić blok tech. A4, ołówek B 0,35mm
Napisano 20 Listopad 200717 l Autor Uff, ale powiało chłodem Dużo nie zmieniłem dodałem tylko księdza, był rysowany na oddzielnym bloku mogłem jeszcze dodać pare demonów, ale shittt zastanawiam sie czy nie powiększyć księdza i dać go trochę do przodu kurde, chyba to pokoloruje w końcu już mam tablet pozdr..
Napisano 21 Listopad 200717 l miniB jest over, dzis startuje CC, wiec przenies sobie pracke do teczki. ciekawy jestem jak sie rozwinie:)
Napisano 21 Listopad 200717 l Autor KLICEK - jak widze nie tylko ja mam problemy ze spaniem ;) dzięki ortheza - no cóż tak już bywa
Napisano 25 Listopad 200717 l fajnie, może przerzucę to do Galerii2D ? :confused: Co się będziesz gdzieś po archiwach chował :). //Pozdr.
Napisano 25 Listopad 200717 l Autor Nie przerzucaj, :) tak tylko wrzuciłem, muszę to na chwile odstawić i zająć sie eliminatorem, później do tego wrócę Pozdr...