Napisano 17 Listopad 200717 l Witam Co należy zrobić, aby odbicie światła nie renderowało się? Pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200717 l jeśli chodzi Ci o ten biały kwadrat - vray light to jest opcja w ustawieniach światła nie pamiętam niestety jak się nazywa cza odchaczyć nie ma tego wiele kojarzy mi sie że zaczyna sie na literkę I jak coś to wrzuc szybko skrina z ustawieniem tego vray light'a wtedy jak zobaczę to powiem --edit-- hahaha :] mam już :] trza odhaczyć opcję "invisible" :]
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor To o czym mówisz "chowa" światło - zauważ że zostało jego odbicie, a samego światła nie ma, mnie rozchodzi się o odbicie...
Napisano 17 Listopad 200717 l hmm wydawało mi się, że po odhaczeniu tej opcji samo światło świeciło ale jego odbić nie było widać... nie mam tutaj vraya, żeby sprawdzić... może to było ignore light normals... kurde nie pamiętam
Napisano 17 Listopad 200717 l Autor bardzo dziękuje za odpowiedź i przepraszam, że zawracam czymś takim głowę... ale godzina mnie do tego w tedy zmusiła już po prostu nic nie widziałem... :] Dzięki Pozdrawiam