Posted November 17, 200717 yr Witam Co należy zrobić, aby odbicie światła nie renderowało się? Pozdrawiam
November 17, 200717 yr jeśli chodzi Ci o ten biały kwadrat - vray light to jest opcja w ustawieniach światła nie pamiętam niestety jak się nazywa cza odchaczyć nie ma tego wiele kojarzy mi sie że zaczyna sie na literkę I jak coś to wrzuc szybko skrina z ustawieniem tego vray light'a wtedy jak zobaczę to powiem --edit-- hahaha :] mam już :] trza odhaczyć opcję "invisible" :]
November 17, 200717 yr Author To o czym mówisz "chowa" światło - zauważ że zostało jego odbicie, a samego światła nie ma, mnie rozchodzi się o odbicie...
November 17, 200717 yr hmm wydawało mi się, że po odhaczeniu tej opcji samo światło świeciło ale jego odbić nie było widać... nie mam tutaj vraya, żeby sprawdzić... może to było ignore light normals... kurde nie pamiętam
November 17, 200717 yr Author bardzo dziękuje za odpowiedź i przepraszam, że zawracam czymś takim głowę... ale godzina mnie do tego w tedy zmusiła już po prostu nic nie widziałem... :] Dzięki Pozdrawiam