biszkopte Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 mam pytanie...daje directa z adv.ray tracerem gi sky w environment wsio łazi fajnie tylko jak zrobilem proxa to nie rzuca cieni ani sam sie nie cieniooje...bez proxa ten sam obiekt ladnie sie renderuje,ale z proxy (vray) nie lazi... co jest grane..nurtooje mnie straszliwie te pytanie..:)
siwy Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 daj cienie typu vrayshadow, raytrace'ów nie powinno się używac pod vrayem
biszkopte Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 no wlasnie wiem ze nie powinno...ale widzialem rendery z tego typu ustawieniamiu...i spoko wygladaja...baardzo szybko sie robia...a czasami czas to pieniadz!..nigdy na to nie zwracalem uwagi ale baardzo mi ise teraz przyda!:D:D:D hehe nie idzie tego połączyć bez vrayshadow????
arev Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 O ile wiem to Adv. Raytrace'ów nawet Mental nie łyka :> Vray Shadow.
biszkopte Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 oki dzięki chłopaki za wyczerpującą odpowiedz:) tylko na chwilkę zboczyłem ze słusznej ścieżki:)
Rekomendowane odpowiedzi