Gość Czarnystefan Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 moje pierwsze "poważniejsze" podejście do paintera. Zeszło mi się z tym kilka godzin (6-7h) - w większości był to czas poświęcony na badanie narzędzi;P. wszystkie komentarze i krytyka mile widziane.
lisu Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 się podoba :) podejście udane. działałeś ze standardowymi pędzlami czy uzbrajałeś painterka?
masz)rum Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 ładnie ładnie, inny soft a i tak widać od razu że to twoje ;] Też się biorę za Paintera powoli ale jeszcze bez skutków. Pozdrawiam!
Gość Czarnystefan Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 mayk >>> dzięki, pędzle standardowe, ale bawiłem sie suwakami (choć nie bardzo wiem co udało mi sie zmienić:P) ogólnie mówiąc mam bardzo małe pojecie co do czego w tym sofcie służy. jednak postanowiłem go lepiej poznać, już go polubiłem i mam nadzieje, ze wkrótce i on mnie polubi:D masz)rum >>> cholera strasznie skomplikowane to gówno;p
Thalion Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 bardzo ładne, podoba mi się ten portret, fajnie pewne elementy ładnie dopracowane, a inne pozostawione dość luźno:) interesująca choć ponura kolorystyka w Twoim klimacie. Sam chętnie zainteresowałbym się painterem, łatwo się przesiąść z ps na soft Corela, czy trzeba trochę posiedziec?:) pozdrawiam
masz)rum Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 hehe, skomplikowane w *uj, ale daje tak mocne możliwości których nie znajdziesz w P'sie, ja się przesiadam bo malarskości jakoś w szopku uzyskać nie mogę a bardzo bym chciał, i tak się zastanawiam, jak twoje digitale robione w Photoshopie mają fajną malarskość to boję się jakie będą gdy opanujesz Paintera. ;P Thalion: sory że się wtryniam bo pytanie nie do mnie ale jak byś chciał popróbować Paintera to zajrzyj sobie w tekę lordabiernaca (tu masz link http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=41148&page=5 ) jak chcesz, bo pytałem go o brushe i sypnął garstką fajnych na początek ;] Pozdrawiam.
leander Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Tescik piekny. Bardzo to wszystko plastyczne, lepkie, miekkie, troche inne niz Twoje prace w PS.
Rekomendowane odpowiedzi