Napisano 21 Listopad 200717 l No więc mam za zadanie wymodeloać teren Miasta NYSA, na podstawie tej mapy: http://www.speedyshare.com/610477610.html No i jest problem nie dość że ta mapa jest bardzo szczególowa to niepotrafię na niej znaleźć poziomic aby wykonac teren. Czy jest jakiś inny sposób na wykonanie modelu tego terenu?? A jak nie to czy nie wie ktoś skąd wziąść kartograficzną mapę miasta NYSA?? Korzystam z softa 3ds max 9
Napisano 21 Listopad 200717 l chyba nie chciałeś obrysowywać warstwic spline'mi? masz rzędne terenu, to wystarczy. tylko trzeba zrobić interpolacje;)
Napisano 21 Listopad 200717 l nie wiem czy jest sens bawić się w tego typu rzeczy przy takim kawałku mapy(chyba że rzeczywiście masz zrobić całe miasto, ale to mało prawdopodobne) akurat ten kawałek mapy przedstawia płaski teren
Napisano 22 Listopad 200717 l Autor No więc tak mam zrobić żeczywiste odwzorowanie mapy Nysy z 9 innymi osobami ja dosałem 5 kawałków takich jak en który jest u góry no i chciałem zacząć od wymodelowania terenu inaniesieniu na nie budynków mają one być prose bez żadnego większego detalu!