masz)rum Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Technicznie rewelka, i do tego coraz lepiej ci idą te postacie, jedno co mnie zastanawia to fakt że jedno oko patrzy w bok a to przez lupę do przodu ;P a przynajmniej tak to wygląda, za to ręka wymiata człowieku, jak żywa ;]
ortheza Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 jak na razie najlepsze :] a ten to byl overpaint? gratulacje za faktury bo z tym roznie bywalo w twoich prackach dotad
huzdebos Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 fajna pracka, ale ten przepał na kolnierzu plaszcza troche razi pzdrw
tymko Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 To nie jest overpaint. małe poprawki:
Thalion Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 heh;) widze że ludzie nadal czepiają się że to overpaint;) kolejny świetny portret, tu szczególnie podoba mi się ręka:) pozdrawiam.
ortheza Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 jak dla mnie wsjo jest bajer, smiem twierdzic ze jeden z lepszych portretow dotad :]
Master Kiełbaster Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 dodaj dyspersję na diamencie i może dystorsję na lupce bo dosyć płasko wyszła
Rekomendowane odpowiedzi