D.r.X Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Otóż mam taki problem z siatką mam do wykonania nogę do ławki ( uczę się narazie to jest prosta ławka :) ) i umnie jest taka siatka: a mam wykonac do tego nogę z 2D Snap, ale ta siatka jest za rzadka i mi ta noga nie wychodzi. Taka jest siatka w gotowym projekcie zrobionym przez autorów książki: Teraz pytanie, gdzie w opcjach zmienić to, aby zagęścić tą siatkę ?
huzdebos Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba pzdrw 1
D.r.X Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 Aby pojac ta tejmna wiedze bedzie musial dlugo i dokladnie eksplorowac kraine F1. Strach i osamotnienie bedzie Twym czestym kompanem w tych podrozach. Znajdziesz tam pewnego mnicha imieniem Grid. Jego przyjaciel - Grid Settings z pewnoscia pomoze ci w rozwiazaniu Twej zagadki... Niech Śmoc bedzie z Toba pzdrw A może jakieś konkrety, a nie twórcze teksty ? Napewno mi się przyda, ale teraz chciałbym się dalej edukować. Niestety, z powodu tej siatki stoje w miejscu.
huzdebos Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 bys sie wczytal to bys wyczytal... pzdrw
chveti Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Nie zagęścisz siatki. Musisz dorysować pozostały fragment. W drugiej zakładce w Create Panel (ten po prawej) masz Spline. Splinem narysuj pozostałą część.
D.r.X Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 @huzdebos faktycznie doczytałem się o co chodziło, bardzo mi pomogłeś. @chveti niestety nawet nie znalazłem takiej opcji, ale już problem rozwiązany. Później poszukam tego aby się dokształcić.
Rekomendowane odpowiedzi